Pilpul-hirlevel --

 

Pilpul-hirlevel listáról
Magyar/Hungarian

a pilpul.net fel-zsido vallasi lap/zsido eletmodmagazin/alterzsid weblap hirlevele

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) Pilpul-hirlevel archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

Pilpul-hirlevel lista használata

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) Pilpul-hirlevel listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) Pilpul-hirlevel listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat. Havonta egyszer a jelszavad emlékeztetőül e-mailben elküldésre kerül.

  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni? Magyar/Hungarian  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen

Pilpul-hirlevel lista tagjai
Pilpul-hirlevel listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


Pilpul-hirlevel listát működteti: patkos at pilpul.net, davidlantai at gamil.com, sturovicsandi at yahoo.co.uk, sturovicsandi at gmail.com
Pilpul-hirlevel adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
zpok.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.5
Python Powered GNU's Not Unix